Service Klimaat Ambacht is en adres om aan te raden

Als je op zoek bent naar een goed adres voor een nieuwe cv ketel dan ben je bij Service Klimaat Ambacht echt aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een goede service en kennis voor het vinden van de juiste ketel en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarom mag deze tip natuurlijk niet ontbreken op mijn site. 

Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe ketel

Omdat ik net nieuw sanitair heb aangeschaft is het natuurlijk wel de bedoeling om hier optimaal gebruik van te kunnen maken. Nu mijn cv ketel het begaf moest ik hier natuurlijk direct actie in ondernemen. Wij zitten immers nog volop in de winter en gelukkig was het toen het gebeurde me mijn oude ketel nog niet zo koud. Maar het was erg prettig dat ze bij Service Klimaat Ambacht maar alt e goed begrijpen dat geen huishouding zonder verwarming kan.  Ik kon direct iemand verwachten die eerst naar mijn oude ketel kwam kijken, maar al snel waren wij het er samen over eens dat deze zijn beste tijd wel heeft gehad. En nu ben ik eigenlijk zo tevreden over mijn nieuwe en compacte ketel waar ik niet meer naar om hoef te kijken dankzij mijn service contract, dat ik het helemaal niet meer erg vond dat mijn oude ketel het wars begeven.  Zeker vanwege het feit omdat dit ook een hoop zal gaan schelen in de energierekening.