Comfort en stijl in huis

klassieke meubels 5

Niets is fijner dan na een lange werkdag in de woonkamer neer te kunnen ploffen en uit te kunnen rusten. Hierbij is het zeker niet onbelangrijk om comfortabele stoelen en banken in huis te hebben. Daarmee kun je extra ontspannen en relaxen na een lange week werken. Met een wingchair of een oorfauteuil kom je een heel eind en kun je ultiem genieten van je vrije tijd. Deze meubelstukken zijn klassiek en kunnen een prachtige toevoeging zijn in ieder interieur. In deze tekst zullen wij het gaan hebben over wingchairs en oorfauteuils en de voordelen van deze stoelen in huis.

Elegante stoel voor extra ondersteuning

Een wingchair is een stoel met hoge rugleuningen en zijpanelen die lijken op vleugels. Deze vleugels kunnen extra ondersteuning bieden tijdens het zitten in de stoel. Mensen die snel pijnklachten in de nek of rug ervaren tijdens het zitten kunnen veel baat hebben bij het aanschaffen van een wingchair. De extra ondersteuning op deze plekken van het lichaam geeft meer comfort tijdens het zitten. Dit maakt het de perfecte stoel om te gebruiken na een lange dag werken op kantoor. De wingchairs zien er ook nog eens erg mooi uit in het interieur. Ze zijn te krijgen in verschillende stijlen. Zowel in een traditioneel als modern interieur is de stoel niet weg te denken.

Comfortabele fauteuils met stijl

Zoek jij naar een comfortabele fauteuil die ook nog eens goed staat in het interieur? Dan zijn oorfauteuils de soort stoel waar jij naar op zoek bent. Een oorfauteuil is een stoel die aan beide kanten van de stoel zijpanelen heeft zitten die op oren lijken. Vandaar ook de naam oorfauteuil. De stoelen hebben een diepe zitting en een hoge rugleuning, die perfect zijn om te ontspannen en te genieten na een drukke dag op het werk.