Een stijlvolle houten vloer kopen doe je via Knulst Houten Vloeren

Houten vloer kopen

Ga je een houten vloer kopen, dan hoef je niet verder te zoeken naar een verkooppunt. Via Knulst Houten Vloeren heb je namelijk de keuze uit vloeren in tal van kleuren, legpatronen en je kunt ook nog eens kiezen uit diverse houtsoorten. Hierdoor is er voor jouw persoonlijke smaak en voor je budget altijd een geschikte vloer te vinden. Uiteraard kan het behulpzame personeel van Knulst Houten Vloeren je alles vertellen over de voor- en nadelen van ieder type als je een bezoek brengt aan de royale showroom.

Kwaliteit hout

Kies uit meer dan 40 houtsoorten bij Knulst Houten Vloeren

Niet voor niets kan Knulst Houten Vloeren zich specialist noemen op het gebied van een houten vloer. Je hebt hier de keuze uit maar liefst meer dan 40 houtsoorten. Veel mensen kiezen voor een vloer van eiken, maar er zijn vandaag de dag nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vloer van Bamboe, Jatoba of Beuken? Ook heb je de keuze uit diverse tropische houtsoorten. Een vloer van Afzelia leent zich bijvoorbeeld erg goed voor het leggen van een patroon, waardoor je binnen no-time geniet van een een prachtige visgraatvloer. Naar wat voor type stijl je voorkeur ook uitgaat, er is altijd een passende vloer. Direct een houten vloer kopen? 

Diverse afwerkingen

Kom een keer langs in de showroom van Knulst Houten Vloeren

Knulst Houten Vloeren heeft een royale showroom in Nunspeet. Hier kun je alle soorten hout op je gemak bekijken en meer informatie ontvangen. Er wordt altijd maar al te graag met je meegedacht, zodat je kunt vertrouwen op advies op maat voor jouw interieur. Bekijk je de mogelijke stijlen graag in je vertrouwde omgeving? Vraag dan vrijblijvend het inspiratieboek van Knulst Houten Vloeren aan. Jouw houten vloer kopen doe je bij Knulst!