Plafond stuken

Plafond stuken

Plafond stuken is een vak apart. Doe je dit niet op de juiste manier, dan loop je de kans dat het gaat bladderen. Het is erg belangrijk dat dit met de uiterste zorg wordt uitgevoerd, wil je er nog jaren van kunnen genieten. Wanneer er in een plafond veel scheuren en andere beschadigingen te zien zijn, zal het moeilijk zijn om dit te herstellen. Allen met ene laagje verf erover heen zal niet werken. Binnen de kortste keren zal deze beschadigingen weer door de verf te zien te zijn.

Plafond stuken

Laat het plafond stuken door een professioneel bedrijf

Via Uwstukadoors.nl is het mogelijk om deze klus uit handen te geven. Zij pakken deze klus stap voor stap aan en zorgen ervoor dat het resultaat geweldig wordt. Zodra je hierheen belt om een afspraak te maken, krijg je een persoon aan de lijn die het gehele traject jouw aanspreekpunt is en blijft. Alle medewerkers die hier werkzaam zijn, hebben jarenlange ervaring en zij werken alleen maar met de beste producten. Sigma Coatings en ProGold zijn de materialen waarmee gewerkt wordt. Maak een afspraak en laat bekijken wat er mogelijk is in jouw woning of bedrijf.

In slechts een paar stappen een stralend resultaat

Onze woning was aan renovatie toe en daarom hebben wij de hulp van Uwstukadoors ingeschakeld. Eerst was er iemand komen kijken om te zien wat de “schade “was. Er zaten flinke scheuren in het plafond en om hier alleen maar overheen te verven was geen optie. Samen met een medewerker van dit bedrijf hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en zijn zij ermee aan de slag gegaan.

Eerst werden alle losse onderdelen verwijderd, waarna er een voorstrijkmiddel op werd gesmeerd. Daarna kan het echte werk, het stuken beginnen. Er wordt een laag gips opgespoten en deze laag wordt glad gestreken. Hierna wordt er een definitieve laag opgespoten, afhankelijk waarvoor je hebt gekozen. Want je kan ervoor kiezen om echt een glad plafond te hebben, of ééntje met effect.

Plafond stuken

Geweldig bedrijf

De medewerkers van Uwstukadoors.nl zijn zeer netjes en grondig te werk gegaan. Een klus die ons zelf niet was gelukt en al helemaal niet zo snel. Het resultaat is dan ook geweldig. Wij genieten elke dag weer van onze opgeknapte woonkamer. Het ziet er zo prachtig uit, hier kunnen wij weer jaren van genieten.