Nieuwe voorraad, nieuwe stellingen

Stel, u trekt een gloednieuw magazijn in waar u straks uw voorraad wilt opslaan. Een nieuwe strakke vloer erin en nu nog de stellingen. Wanneer u een gloednieuw magazijn gaat gebruiken voor uw voorraad, is het begrijpelijk dat u hier ook Nieuwe stellingen wilt plaatsen om uw spullen op te bewaren. Maar welke nieuwe stellingen kunt u het best kiezen? Wij helpen u op weg met het maken van de beste keuze.

Welke nieuwe stellingen kiest u?

Palletstelling, grootvakstelling of legbordstelling. Nooit van gehoord? Wij praten u graag even bij over de mogelijkheden in het assortiment met de verschillende soorten stellingen. Het ligt er met name aan wat u van plan bent op te slaan. Zo worden de producten bij palletstellingen, de naam zegt het al, op pallets geplaatst. Zwaardere producten kunt u beter op grootvak- of legbordstellingen plaatsen. Deze hebben een groter draagvermogen. Banden gaan vanzelfsprekend op de bandenstelling. Deze heeft de juiste afmetingen om uw autobanden netjes op te slaan. Daarnaast is het goed om na te gaan welke hoogte de stelling moet hebben. Ook de lengte van de stelling is belangrijk. Moet deze vijf meter zijn, vijf tot tien meter of misschien tien meter of langer? Tot slot kunt u kiezen voor het gewenste aantal niveaus. De meest gekozen niveaus zijn drie tot vier. Ook vijf of meer niveaus behoort tot de mogelijkheden.

Advies van de specialist

Een nieuwe stelling kan een hele investering zijn, het is daarom begrijpelijk dat u graag de expertise van een specialist inschakelt. Bij Stellingstunt werken vakmensen al jaren met de meest uiteenlopende soorten stellingen. Zij kunnen u dus precies vertellen wat de verschillen zijn en welke stelling het best past bij uw wensen. Wilt u contact opnemen met de mensen van Stellingstunt? Dat kan via mail of telefonisch. Ze staan u graag te woord met antwoorden op uw vragen en aanvullende informatie. Tevens kunt u op de website een contactformulier invullen, de experts nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.