Vloerrenovatie

Daarom een vloerrenovatie

Ben je uitgekeken op jouw vloer? Wellicht omdat deze beschadigd is, versleten is of dof is geworden? Dan kun je ervoor kiezen om jouw oude vloer te vervangen door een nieuwe. Maar dit kost je wel veel geld. Een nieuwe vloer is namelijk niet goedkoop. Je kunt er ook voor kiezen om jouw vloer te renoveren. Na een vloerrenovatie is jouw vloer weer zo goed als nieuw. Zo geef je jouw interieur heel eenvoudig een oppepper. In dit blog vertellen we je graag meer over de voordelen van een vloerrenovatie. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan snel verder.

Beschadigingen herstellen

Je voorkomt het niet dat jouw vloer na verloop van tijd minder mooi wordt. In de loop der jaren ontstaan doffe vlekken, deuken of krassen die je er met regulier onderhoud niet uit krijgt. Dit doet behoorlijk afbreuk aan jouw interieur. Begint jouw vloer tekenen van slijtage te tonen? Kies dan voor een vloerrenovatie om jouw vloer weer een nieuw leven in te blazen. Tijdens een vloerrenovatie wordt de toplaag van de vloer opgeschuurd, waardoor krassen en deuken verdwijnen. Na een vloerrenovatie heb jij jouw stijlvolle vloer snel weer terug!

Een volledige make-over

Is jouw vloer niet versleten, maar wil je dat jouw vloer een andere uitstraling krijgt? Ook dat is mogelijk met een vloerrenovatie! Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw vloer een andere kleur of afwerking te geven. Eén die perfect bij jouw smaak en interieur past.

Extra vloeroppervlak creëren of vloerdelen vervangen

Tot slot biedt een vloerrenovatie ook mogelijkheden als je niet jouw hele vloer, maar enkel een aantal beschadigde vloerdelen wilt vervangen. Of wanneer je extra vloeroppervlak wilt creëren met een verbouwing. Je kunt namelijk eenvoudig nieuwe vloerdelen bijkomen. Over een kleurverschil tussen de nieuwe en oude vloerdelen hoef jij je geen zorgen te maken, want door middel van een vloerbehandeling hef je dit verschil eenvoudig op! Wil je meer weten over vloercoating? Klik dan hier.