Tuintrends van 2020: Plantenbakken op maat

Bent u op zoek naar een unieke plantenbak van een specifieke afmeting? Zoekt u plantenbakken voor buiten of voor binnenshuis? Bij Tuinwaardig bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar unieke en eigentijdse plantenbakken die u binnen én buiten kunt gebruiken. Iedere woning en iedere tuin is anders. Komt er veel licht binnen of bent u op zoek naar een passende kleur voor bij uw interieur? Zoekt u roestkleurige plantenbakken voor in uw tuin die mee kleurt met uw beplanting? De mogelijkheden bij Tuinwaardig zijn eindeloos! De professionals van Tuinwaardig staan voor u klaar in hun prachtige showroom in Steenbergen. Iedere bloembak en plantenbak biedt u een goede kwaliteit die uw in iedere setting kunt plaatsen. Een bloembak verhoogt de sfeer in uw tuin of woonkamer. Tuinwaardig beidt u een ruime collectie aan in verschillende bloembakken voor zowel buiten als binnen.

plantenbakken

Plantenbakken binnen

Bij Tuinwaardig vindt u verschillende soorten en maten plantenbakken voor binnenshuis. In de showroom vindt u een breed scala aan verschillende plantenbakken. Denkt u aan kunststof plantenbakken, houten plantenbakken maar ook plantenbakken van staal behoren tot uitblinkers van de uitgebreide collectie. De bloembakken van Tuinwaardig zijn echte blikvangers! Zowel binnen als buitenshuis. Tuinwaardig werkt met duurzame materialen. Dit ziet u terug in de ontwerpen en samengestelde bloembakken. Tuinwaardig combineert graag hout en staal maar ook roestkleurige bloembaken vindt u volop! De lichtgewicht kunststof plantenbakken vindt u ook in verschillende afmetingen. De mogelijkheden voor binnen-plantenbakken zijn groots.

plantenbakken

Zelf een plantenbak samenstellen

Weet u precies wat u zoekt en bent u op zoek naar een bedrijf die uw gewenste plantenbak op maar maakt zoals u dat wenst? Wij adviseren u om naar Tuinwaardig in Steenbergen af te reizen. Naast een prachtige showroom kunt u ook alvast een kijkje nemen op hun prachtige website waar u standaard bloembakken online kunt bestellen. Heeft u specifieke wensen en bent u op zoek naar een bloembak gemaakt van een hout, kunststof of cortenstaal? De professionals van Tuinwaardig staan graag voor u klaar. Tuinwaardig levert een uitgebreid assortiment aan exclusieve plantenbakken die u zelf kunt samenstellen. Samen met u bespreken de vakmannen van Tuinwaardig uw wensen. Wist u dat u ook voor modulaire platenbakken bij Tuinwaardig terecht kunt? De modulaire plantenbakken zijn verkrijgbaar in hoogwaardige afwerkingen van cortenstaal en poedercoating. In verschillende kleuren zoals wit, taupe en antraciet. U creëert hierdoor een stijlvolle plantenbak die u overal kunt plaatsen.