Tuinkamers

Heb jij wel eens gehoord van Tuinkamers? En zou jij dit ook graag willen voor in jouw tuin? Kijk dan nu bij Tuinbeurs Nederland! Je kan bij een tuinkamer denken aan een serre. Laten we een voorbeeld nemen. Denk maar aan een klein glazen ruimte. Die bouwkundig niet vast aan je huis zit.

Bij mooi weer kan het namelijk zijn dat het daarbinnen heel warm kan worden. Je hoeft je hiervoor helemaal geen zorgen over te maken voor als het daarbinnen te warm wordt. De glazen wanden die daarin verwerkt zijn kunnen natuurlijk open gemaakt worden. Dit zorgt er juist voor dat er ook voldoende lucht naar binnen komt.

Eigen ervaring

Mijn man en ik zijn bijna altijd in de tuin te vinden. Vooral als we allebei niet hoeven te werken. Wij zitten vooral in de achtertuin als het lekker mooi weer is en het zonnetje schijnt. Dit geeft ons namelijk een rustgevend gevoel. Sinds kort hebben wij een tuinkamer in onze tuin geplaatst. Wij zijn hier uiteraard heel erg blij mee geworden. Zo genieten wij van het mooie weer plus we hebben helemaal geen last van vervelende vliegjes, omdat het lekker afgesloten is met glazen wanden. De glazen wanden kunnen uiteraard ook open gemaakt worden. Als het bijvoorbeeld te warm is kun je ze ook lekker open houden, zodat de wind naar binnen kan doorwaaien!

Voor Meer informatie kun je gerust op de website kijken.
https://www.tuinbeursnederland.nl/tuinkamers-en-serres/tuinkamers/