Sagina subulata nu online te koop!

Sagina subulata

Ben jij op zoek naar extra’s in je tuin? Dan is het goed om te kijken naar nieuwe bomen en planten. Deze bodembedekker is een mooi voor bij je planten. Dit product is eigenlijk geen plant of boom. Het is gras. Sagina subulata wordt ook wel vetmuur genoemd. Deze plant lijkt een beetje op mos en is een groenblijvend plantje met een lange bloei met witte bloemen. Sagina subulata vormt na een bepaalde tijd een mooi tapijtje in je tuin.

Sagina subulata

Ideaal gebruik. 

Deze planten kunnen ideaal worden gebruikt als vervanging van een stukje gras. Het enige nadeel is dat het niet handig is om er veel op te lopen. Het is geen gras maar wel een mooie vervanging ervoor. Een vetmuur is een bodembedekker die geschikt is tussen stapstenen te planten, in de rotstuin, in kleine bloempotten met stenen ertussen, als bodembedekkende plant onder struiken te plaatsen en staat mooi in oosterse tuinen. De plant wordt ongeveer 5 centimeter groot en daarom wordt aangeraden om 12 planten per vierkante meter te plaatsen.

Ben jij benieuwd naar deze bodembedekker? Neem dan een kijkje op de site voor meer informatie of een andere bodembedekkers.