Keggen voor tegel levelling systeem kopen

Keggen voor tegel levelling systeem kopen
Een tegel levelling systeem maakt het leggen van vloer- en wandtegels een stuk makkelijker. Het systeem zorgt ervoor dat tegels op de juiste hoogte worden geplaatst en voorkomt oneffenheden en hoogteverschillen. Hiervoor zijn keggen nodig. In dit blogartikel vertellen we waar je keggen kopen kunt voor je tegel levelling systeem en waar je ze voor nodig hebt.

Hoe werkt een tegel levelling systeem?

Een tegel levelling systeem is een handig hulpmiddel bij het leggen van tegels. Maar hoe werkt het eigenlijk? Het systeem bestaat uit clips, keggen en een aandruktang. Je legt een tegel in de lijm en schuift er een clip onder. Dan leg je de volgende tegel hier strak tegenaan. Dan schuif je de keg tussen de clip en gebruik je de tang om de tegels te klemmen. Zo ontstaat er een strak en vlak oppervlak.

Voordelen van een tegel levelling systeem

Een tegel levelling systeem biedt diverse voordelen. Hoogteverschillen worden voorkomen, er kan snel en foutloos worden gewerkt en het is eigenlijk onmisbaar voor grote tegels. Zowel horizontaal als verticaal tegels leggen is geen enkel probleem met dit systeem. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen kiezen voor een tegel levelling systeem!

De juiste keggen kopen

Als je een tegel levelling systeem wilt gebruiken, heb je keggen nodig. Maar waar kun je die eigenlijk kopen? In de meeste bouwmarkten vind je deze keggen wel, maar ook online zijn er diverse aanbieders te vinden. Online vind je namelijk genoeg aanbieders in tegelgereedschap. Zo kun je gemakkelijk de keggen vinden die passen bij jouw tegel levelling systeem. Ook kun je online vaak grotere aantallen bestellen, wat natuurlijk goedkoper is.

Keggen kopen en aan de slag

Een tegel levelling systeem maakt het leggen van tegels een stuk makkelijker en voorkomt hoogteverschillen en oneffenheden. Keggen zijn hierbij noodzakelijk. Gelukkig zijn deze keggen online gemakkelijk te vinden bij webshops die gespecialiseerd zijn in tegelgereedschap. Door online keggen te kopen worden ze vaak de volgende dag al bij je afgeleverd. Met keggen wordt tegelen kinderspel en kun je zelf aan de slag met bijvoorbeeld het verbouwen van je badkamer.