Heerlijke warmte in huis met een infrarood verwarmingspaneel

Wist u dat verwarmen tegenwoordig niet langer standaard met een cv en radiator hoeft te gebeuren? Als uw woning bijvoorbeeld niet langer aangesloten is op het gasnet, of geheel gasloos is opgeleverd, kunt u gebruik maken van een infrarood verwarmingspaneel. Deze panelen zorgen voor infraroodstraling, die op zeer prettige wijze verwarmt. De straling dringt (op uiterst veilige wijze) door in uw woning en zelfs in uw lichaam, waardoor u zich heerlijk verwarmd voelt. Niet alleen prettig, maar zelfs goed voor de gezondheid. Mensen die last hebben van hun gewrichten hebben bijvoorbeeld veel baat bij deze vorm van verwarming. Naast de gezondheidsvoordelen heeft een infrarood verwarmingspaneel nog meer voordelen. Zo haalt u met een infrarood verwarmingspaneel een veelzijdige vorm van verwarmen in huis en beschikt u over uiterst zuinige verwarming. De panelen kunnen in allerlei varianten worden geleverd en staan zeer stijlvol. Infraroodverwarming, ook wel Ir verwarming genoemd, is daarmee een goede keuze voor een modern interieur waarin geen plaats is voor ontsierende radiatoren.

Verwarmingspaneel in elke ruimte

Het infrarood verwarmingspaneel dat Ir verwarming verzorgt, kan zowel in de keuken, de badkamer, de woon- en slaapkamer worden geplaatst. Voor elke ruimte is een ander type beschikbaar. Zo kunt u in de keuken bijvoorbeeld kiezen voor een handig krijtbord waarachter een verwarmingspaneel zit, in de badkamer voor een spiegelpaneel en in de woon- en slaapkamer voor een fotopaneel of stijlvol plafondpaneel. De meeste panelen hebben dus een dubbelfunctie, waardoor niet zichtbaar is dat het hier om Ir verwarming gaat. Ook de plafondpanelen zijn subtiel afgewerkt en overal te monteren. Als u graag Ir verwarming in de hele woning wilt realiseren, is dat dus geen enkel probleem.

Bedieningsgemak

De voordelen eindigen niet bij de prettige warmte en energiebesparende werking. Ook qua bedieningsgemak loopt deze vorm van verwarmen op. U kunt het verwarmingspaneel handmatig bedienen of de Ir verwarming aansluiten op uw thermostaat. Bedienen is ook mogelijk via een handige app. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van deze verwarming in uw woning. Koopt u binnenkort een nieuwbouwwoning en wilt u een modern interieur zonder verwarmingselementen? Of wilt u uw woning verduurzamen en profiteren van de heerlijke warmte van infrarood verwarmingspanelen? Plaats dan infrarood verwarmingspanelen in uw keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamers. Voor elke ruimte is er een geschikt paneel dat u en uw gezin heerlijk warm houdt in de koude wintermaanden.