Dakraam rolgordijn nodig? Dit is de beste keuze!

Een gordijn zoeken voor een desbetreffend raam is vaak een lastige keuze die gemaakt moet worden. Voor een dakraam, vaak een schuinstaand raam, is een rolgordijn de beste optie in veel gevallen. Veel rolgordijnen hangen dan echter recht naar beneden. De reden hiervan is uiteraard de zwaartekracht. Bij een dakraam rolgordijn van Velux is dit echter niet het geval. Hierbij wordt het rolgordijn gewoon dicht tegen het raam gehouden en hangt deze dus niet recht naar beneden.

De Velux rolgordijnen zitten in een soort frame wat ervoor zorgt dat deze dus dicht tegen het raam blijft als het ware, ongeacht of het gordijn naar beneden is getrokken of niet. Een velux rolgordijn is dus ideaal voor een raam, dakraam of schuin dakraam. Hierdoor kan deze uiterst goed zijn dienst doen. Verder brengt dit rolgordijn een mooie, strakke en rustige uitstraling met zich mee. Verder trekt het niet de aandacht als iemand de kamer binnenloopt waar dit rolgordijn hangt.

Dakraam rolgordijn van velux hier verkrijgbaar
Een dakraam rolgordijn, of andere rolgordijnen, zijn verkrijgbaar bij onder andere dakraampje.nl! Dit is een aanbieder op het gebied van, je raadt het al, dakramen en rolgordijnen. Neem een kijkje op hun website voor alle mogelijkheden.