Zoekt u goede schutting verlichting voor in uw tuin?

We hebben een nieuwe schutting en hij is zo mooi! Onze hele tuin trouwens, ik ben er gewoon trots op dus iedereen mag het weten! Mijn man vond wel dat we schutting verlichting nodig hadden, ik eerst niet, maar toen ik foto’s zag van tuinen met schutting verlichting was ik het helemaal met hem eens. Dus gingen we op zoek naar schutting verlichting. Gewoon met mooi licht, lekker warm, niet dat je er langs loopt of in de tuin zit gezellig in de avond en dat er dan opeens zo een fel licht in je ogen schijnt. Op de site solarwandlamp,nl hebben we de schutting verlichting gevonden waar we naar op zoek waren en die ons direct erg aansprak. De schutting verlichting die ze daar verkopen loopt op zonne-energie dus dat was al een mooi begin naast het mooie uiterlijk van de lampen. De lampen zijn allemaal geschikt voor montage aan de muur en is snel gemonteerd. Het gaat dan ook om een solar wandlamp, het heeft een warm licht, de energie wordt opgeslagen in oplaadbare batterijen die de lamp in de avond van stroom voorziet van een schemersensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de lamp in de avond netjes aangaat zodra het donker wordt en hij gaat in de ochtend wanneer het licht wordt weer uit. De lampen zijn helemaal draadloos en hebben een besparing modus. Naast de schutting verlichting hebben ze ook solar grondspots, lantaarns, lichtsnoeren, security, spots, schijnwerpers en staande lampen. Ze verkopen zoals u ziet dus een uitgebreid assortiment. Als u boven de 50 euro besteld dan is de verzending gratis dus dat is heel mooi. Op de site geven ze veel tips en info over alles wat ze verkopen en over alle voordelen van de solar lampen,. Onze schutting verlichting is supermooi geworden en we zijn er heel trots op hoor. De montage was zeker heel simpel, binnen een paar minuten konden de lampen worden opgehangen, per stuk dan natuurlijk. U kunt het bedrijf emailen voor vragen en u kunt natuurlijk ook bestellen via de site en voor u het weet zijn ze in huis!

Wilt u ook schutting verlichting bij deze aanbieder bestellen?

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch erover, maar nu de verlichting er hangt ben ik super blij mee en mijn man vindt het geweldig om het in te wrijven bij me want hij wist natuurlijk zogezegd allang dat het wel goed zou komen ermee. Wij zijn gewoon heel blij met de verlichting en iedereen zegt ook dat ze het mooi vinden.

Interesse in de solar lampen die deze site verkoopt?

Dan is een bezoekje aan hun site meer dan de moeite waard, want:

  • Ze verkopen duurzame en milieubewuste solar lampen
  • Ze staan voor een duurzaam en beter milieu
  • Als u boven de 50 euro bestelt, krijgt u de verzending er gratis bij

Misschien bent u nog niet overtuigd, als dat zo is dan is het zeker een aanrader om een keertje op de site te gaan kijken, dat weet ik zeker.