Welke douchecabine huren bij een badkamerverbouwing?

badkamerverbouwing

Ga je verbouwen en kan je voorlopig niet bij de douche? Of heb je een evenement en wil je niet iedereen van je eigen douche gebruik laten maken? Dan is de mobiele douchecabine van Mobieltoiletkopen.nl misschien wel de juiste oplossing. In dit artikel kan je de verschillende modellen bekijken. Zo kan je gemakkelijk een keuze maken.

Kiezen voor een douchewagen

Een douchewagen is gemakkelijk op een parkeerplaats neer te zetten. Bovendien is het een doucheruimte en kleedruimte in één. Dat maakt dat je lekker veel ruimte hebt en van alle gemakken voorzien bent. Een klein nadeel is dat je niet vanuit bed zo je douche in stapt. Je moet eerst naar buiten om naar de wagen te lopen.

Kiezen voor een buitendouche

Een buitendouche ken je van evenementen, maar kan ook in de tuin. Deze cabine is er met en zonder kleedkamer. Je kan deze overal plaatsen en ze nemen nauwelijks ruimte in. Wel geldt ook voor dit model dat je dus eerst vanuit huis naar buiten moet om te kunnen douchen.

Kiezen voor een mobiele douchecabine

Een mobiele douchecabine kan je binnen of  buiten plaatsen tijdens je verbouwing. Je kan hem vrijwel overal zetten. Dit maakt een mobiele nooddouche ideaal wanneer je jouw badkamer gaat verbouwen. Een mobiele douchecabine biedt je de mogelijkheid om gewoon te kunnen blijven douchen tijdens het verbouwen. Vooral op bouwplaatsen kiest men vaak voor een mobiele douche.

Kiezen voor een cabine in huis

Een douchecabine voor in huis is er in allerlei soorten en maten. Het is fijn om te weten dat deze net zo gemakkelijk op zolder als in de kelder kan staan. Je rijdt deze zo naar binnen en zet hem desnoods in de woonkamer. Het fijne is dat je je doucheroutine zoveel als mogelijk kan behouden tijdens je verbouwing of evenement. De douche staat niet snel in de weg.

Kiezen voor de zorgdouche

Het is ook een optie om voor een extra brede zorgdouche te kiezen. Deze is te betreden met een rolstoel. Het is fijn dat je hier zowel zelf in kan douchen, als de hulp van een verzorger kan inschakelen op een fijne manier. Er zit een oprijplaat bij voor de betreding. Zo kan je ook wanneer iemand zorg nodig heeft toch gewoon goed douchen.