Vlakkelichtkoepel.nl

Bij vlakkelichtkoepel.nl is een mooi alternatief verkrijgbaar voor de plastic bolle lichtkoepels die op veel huizen te vinden zijn. Bij dit bedrijf in Cuyck worden lichtstraten en lichtkoepels gemaakt met een vlakke bovenkant. Dat is esthetisch veel mooier dan dat er zo’n plastic dop op het dak te zien is. Een vlakke lichtkoepel steekt nauwelijks boven het dak uit en is vrijwel onzichtbaar. Bij vlakkelichtkoepel.nl worden alleen lichtkoepels geproduceerd van duurzame materialen. Ze zijn gemaakt van aluminium, HR++ glas en netjes afgewerkt met een coating. Door de uitstekende isolatie heb je in de winter geen last van energieverlies of tocht.

Standaardmaten bij vlakkelichtkoepel.nl

Als je een lichtstraat of lichtkoepel wilt bestellen bij vlakkelichtkoepel.nl moet je zelf de gewenste afmetingen doorgeven. Welke maten dat zijn en hoe je die moet opmeten wordt op de site duidelijk uitgelegd. Daardoor kan er niets mis gaan. Bij vlakkelichtkoepel.nl wordt bovendien vaak gewerkt met standaardmaten. Er is een archief met meer dan 900 constructietekeningen en mallen van lichtkoepels die al eens door het bedrijf zijn gemaakt. Als je een lichtkoepel bestelt die voldoet aan deze standaardmaten kan zo’n product heel snel worden geproduceerd.

Luxe uitvoeringen

Lichtkoepels en lichtstraten zorgen veel extra licht in huis. Dat is prettig, maar er zijn ook wel enkele nadelen verbonden aan een lichtkoepel. Hoewel er gebruik wordt gemaakt van isolerend glas wordt daarmee niet voorkomen dat het in de zomer door de zon erg warm kan worden in het gebouw. Dat is oplosbaar door te kiezen voor een vlakke lichtkoepel waarvan het glas kan worden geopend. Bij vlakkelichtkoepel.nl kun je ook lichtkoepels bestellen met een zonwering, zowel aan de binnen- als buitenzijde van de lichtkoepel. Die zijn naar keuze elektrisch of met de hand te openen. Als je permanente bescherming tegen zonwarmte wilt kun je kiezen voor zonwerend glas.