Verruim je woning met houtlook tegels

Een vloer is praktisch onmisbaar in iedere woning. Maar welke vloer wil jij graag? Laminaat is wellicht het meest verkocht aangezien je hierin genoeg kleuren en varianten kunt vinden. Maar wist jij ook dat je prachtige houtlook tegels kunt verkrijgen? De nerf van het hout vind je hierin terug, maar dan wel op een nette manier. Bovendien is deze vloer een stuk eenvoudiger te reinigen dan dat je gaat werken met laminaat. Escovloeren.nl heet je hiervoor van harte welkom. Dit bedrijf beschikt over de juiste kennis en adviseert je hierin graag.

De juiste vloer in jouw woning

Wanneer je opzoek gaat naar een schitterende vloer, dan komt hier aardig wat bij kijken. Voor welke kleur ga jij? Wil jij graag een modern design of hou je het toch liever bij de rustieke uitstraling? Al met al is het kiezen van de juiste vloer lastiger dan gedacht. Escovloeren.nl kan je hierin maar al te graag adviseren. Zij beschikken over een ruim assortiment met mooie en unieke vloeren. Ook de houtlook tegels worden niet overgeslagen bij hun! Een strak design waar je uit kunt kiezen. Bovendien zijn de kosten welke zij hanteren erg aangenaam.

Zo heb je bijvoorbeeld de Tabula Haya rett. 20×120 tegels. Deze tegels hebben een lichte kleur en past in vrijwel ieder interieur. Voor nog geen 22 euro ex BTW kun je deze tegels al verkrijgen. Met maar liefst vijf locaties zijn deze tegels te bekijken!