Smart lockers zijn de toekomst

Maak je binnen jouw bedrijf gebruik van kluisjes? Dan ben je ongetwijfeld al eens tegen problemen aangelopen als bezoekers, medewerkers of gasten die hun sleuteltje kwijtraken. Of dat je op drukke dagen urenlang bezig bent met het innemen en uitgeven van sleuteltjes, waardoor je soms (doordat ze maar op één kluisje te gebruiken zijn) het overzicht niet meer hebt. Tegenwoordig zijn daar diverse oplossingen voor, één daarvan zijn de smart lockers van WEWO IC. Deze smart lockers zijn voorzien van een elektronisch slot, waardoor sleuteltjes overbodig zijn geworden. Dit scheelt een hoop werk en zorgt ervoor dat bezoekers zelf de verantwoordelijkheid dragen. Een goede investering voor bedrijfseigenaren die op zoek zijn naar gemak en veiligheid.

De smart locker

Tegenwoordig zijn zowat alle producten verkrijgbaar in een smart variant. Denk bijvoorbeeld aan smart lampen, die met behulp van Bluetooth verbonden kunnen worden aan een telefoon. Of smart speakers, die een spraak assistent ingebouwd hebben waar men mee kan communiceren; bijvoorbeeld voor muziek. Zo zijn er nu dus ook smart lockers. Het grote voordeel van smart lockers is dat ze zichzelf beheersen, dit zorgt ervoor dat je veel meer tijd overhoud voor andere zaken. Je kunt zelf de regels instellen die de lockers moeten hanteren. Denk bijvoorbeeld aan dat na 00:00 alle lockers automatisch van het slot afgaan, of dat iemand maar maximaal één locker in gebruik mag hebben. Zo zijn er tal van regels die ingesteld kunnen worden en die jou het leven gemakkelijker maken.

Kies uit een ruim aanbod maatwerk mogelijkheden

Kleur van de lockers in een bepaalde huisstijl, foto’s op de buitenkant verwerkt of de behoefte aan aparte formaten? Wat je wensen ook zijn, bij WEWO IC is geen opdracht onmogelijk. Door de vele mogelijkheden aan maatwerk kunnen alle smart lockers op maat voor jouw bedrijf gemaakt worden. Dit wil jij toch ook?