Sanitair online

Banner_Toilet-setVeel websites houden de prijzen van kwalitatief goede sanitair onnodig hoog. Dit komt omdat de fabrikanten de kwalitatief goede sanitair als exclusief willen neerzetten. Echter voor veel mensen is een goed uitziende badkamer tegenwoordig binnen handbereik. Dit komt door initiatieven zoals Sanitair Online. Deze websites maken het mogelijk om een moderne badkamer te hebben voor schappelijke prijzen. Het klinkt als een droom echter het is waar. Een whirpool, een regendouche, een inloopdouche, het is allemaal te koop voor een schappelijke prijs.

actieartikelenBadkamer inrichten

Dit is ook de reden dat ik samen met mijn vrouw een nieuwe badkamer heb ingericht. We hebben eerst bij de bekende bouwmarkten gekeken echter hier waren de prijzen voor ons vele malen te hoog. Toen we daarna de stoute schoenen aandeden en online gingen kijken waren we al snel erg verbaasd. De prijzen die aangehouden worden door de bouwmarkten zijn veel te hoog. We kwamen uiteindelijk uit bij de website van Sanitair Online en dit deed ons versteld staan. Een kwalitatief erg goede whirlpool van RIHO voor een erg lage prijs. Het was altijd al een droom om een whirlpool bad te hebben en nu was het ook nog eens echt mogelijk. Het klonk te goed om waar te zijn.

Ik ben blij dat we op bezoek zijn gegaan in de showroom van Peter en Marjo in Helmond. Hier konden we inspiratie op doen en daarnaast waren ze ook nog eens erg vriendelijk. Het maakte het plaatje helemaal af. We raden iedereen aan om ze te bezoeken.