Over Unilux

Bent u op zoek naar prachtige horren? Dan bent u bij Unilux aan het juiste adres! Dit is een zeer groot bedrijf en biedt een erg goede service en kwaliteit van hun producten. Wilt u  meer weten over Unilux? Bekijk dan snel de website!

Het bedrijf bestaat al sinds 1990 en ontwikkelt en produceert alle horren uit hun eigen fabriek. Zo kunnen zij alle processen zelf beheren, van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Hierdoor kunnen zij hun klanten altijd de beste kwaliteit bieden. Ze zijn altijd bezig om hun service en kwaliteit te verbeteren. Hierdoor weet u zeker dat u geen flut product zal ontvangen. De beste kwaliteit, de snelste levering: zaken waar ze trots op zijn. Ze bieden daarnaast ook een exclusief assortiment wat hun blijft onderscheiden van andere dealers. Naast horren maken zij ook zonwering en shutters. U bent daarom voor veel verschillende producten bij Unilux aan het juiste adres!

Eigen ervaring

 

Onlangs heb ik een prachtige hor besteld bij Unilux. Ik ben erg lang opzoek geweest naar een goede leverancier voor een hor. Ik heb verschillende websites bekeken maar helaas vond ik deze niet geweldig. Toen kwam ik op de website van Unilux terecht. Ik heb vervolgens verschillende informatie over Unilux gelezen en vanuit daar besloot ik om een hor te bestellen bij Unilux. Zij hebben vele voordelen. Zo kunnen zij een hor elf installeren, bieden ze een zeer snelle levering en maken ze alles in hun eigen fabriek. Het is een echte aanrader!