Mijn eerste aankoop bij Lichtkoepels.info gedaan!

Lichtkoepels.info

Lichtkoepels.info Toen ik op Lichtkoepels.info kwam, wilde ik hier meteen meerdere dingen hebben. Inmiddels woon ik alweer 12 jaar in dezelfde rijtjeswoning en daardoor is dit niet helemaal mijn smaak meer. Het huis zelf is helemaal prima, maar ik vind andere dingen mooi tegenwoordig dan ik deed toen ik het kocht samen met mijn man. Voor hem maakt het weinig uit, want hij weet toch wel dat ik doe wat ik zelf wil. Het enige waar hij zich druk om maakt zijn de kosten, want ik ben nogal goed in teveel uitgeven voor iets wat het niet waard is. Gelukkig was hij ongelofelijk enthousiast toen ik het voorstelde om een dakraam te gaan nemen in onze slaapkamer. Hier hebben wij namelijk een plat dak, dus er zijn weinig andere mogelijkheden om meer zon binnen te krijgen.

Sneller dan het licht

Lichtkoepels.info

Bij lichtkoepels.info heb ik uiteindelijk een bestelling geplaatst met verschillende mooie producten. Direct daarna ben ik gaan bellen naar verschillende bedrijven om te vragen of zij tijd hadden dit voor ons te gaan plaatsen. Gelukkig was er eentje die op de korte termijn nog een plekje voor ons had, dus toen was het hopen dat wij het pakket op tijd zouden ontvangen. Dit was uiteindelijk nog eerder dan wij hadden verwacht, want het heeft maar 4 dagen geduurd. Alles is inmiddels geplaatst en helemaal af. Het enige wat ik nog moet doen is een aantal accessoires kopen om het aan te kleden, maar dat heeft natuurlijk geen haast. Ik kan deze webshop aan iedereen aanraden!