Leuk idee: Een led strip aan het plafond

Wil jij ook zo een mooie led strip aan het  plafond hebben, neem dan contact op met Plafonddecor . Hier kan je zeer leuke decoraties kopen om jouw plafond mee op te fleuren. Omdat wij een nogal donkere woonkamer hebben, waren wij op zoek naar een mogelijkheid om hier verandering in te brengen. Bij vrienden thuis zagen wij, tijdens een gezellig avond, opeens leuke verlichting aan gaan. Deze lampjes maakten meteen wat sfeer in huis en dat was erg gezellig. Meteen wisten wij, wat wij misten in onze woonkamer en daarom hebben wij ook naar de mogelijkheden op het internet gekeken.  led strip aan het plafond

Ook wij hebben nu een led strip aan het plafond

Elke avond genieten wij van onze led strip aan het plafond plafond. Afhankelijk hoe ons humeur is, kunnen wij de kleuren veranderen. Het is zeer gezellig in huis en van een donkere woonkamer is nu zeker geen sprake meer. 

Wil jij meer weten over Plafonddecor  , kijk dan op de website, of neem meteen contact met hun op. Wil je een keer komen kijken, kan dat ook. De showroom is dagelijks open, voor de exacte openingstijden, kan je het beste even op hun website kijken. Weet je al wat je wilt kopen, dan kan je het meteen online bestellen.