Huisinrichting

tv meubel industrieel

Huis en gezelligheid

We willen allemaal een leuk en gezellig huis dat warmte uitstraalt.

Dat valt of staat natuurlijk met een juiste inrichting. Maar waar moet je beginnen? In elk geval hoort alles erbij. Vanaf de gang en garderobe tot en met de huiskamer.

En deze huiskamer is natuurlijk de plek waar je met je gezin wilt chillen. Maar ook waar je vrienden wilt ontvangen. En dan wil je dat deze ruimte wel wat uitstraalt.

tv meubel industrieel

Meubels

Voor de inrichting van de woonkamer zijn de meubels natuurlijk de rode draad. Deze moeten uitstralen wat jij wilt. Wil je een zakelijk uitstraling? Of juist een moderne? Of wellicht een warme uitstraling?

Belangrijk is in elk geval dat het geheel bij elkaar past. Als je meubels in je kamer zet die ver afwijken van ieders profiel, dan krijg je niet de uitstraling die je wenst.

Industriële look

Iets wat echt van deze tijd is, is de industriële look. Hiervan heb je super mooie eetkamertafels bijvoorbeeld. Met van die robuuste poten er onder. Echt heel mooi. Zet daar een paar mooie stoelen omheen en voilà. Een stoere uitstraling is geboren. Wat dan wel mooi is, is dat je de tafel niet te klein neemt. Bij deze industriële look is een wat grotere tafel mooier. Dit komt dan wat beter tot zijn recht. Bijvoorbeeld een zes of acht persoons. Echt prachtig.

Qua uitstraling zijn er dan ook prachtige salontafels in deze stijl te krijgen. Tegenwoordig zijn het vaak die ronde die je onder elkaar kunt schuiven. Er staan er dan drie bij elkaar.

Vergeten details

Waar ik eigenlijk naartoe wil is het feit dat er vaak bepaalde details vergeten worden. Dan word er een mooie eettafel neergezet en er word een mooie salontafel neergezet. En dan kijk je waar de televisie op staat. Op een simpele Ikea kast. met alle respect.

Vergeet dus niet je tv meubel mee te nemen in de juiste stijl. Dus, tv meubel industrieel. Dat kan de sleutel zijn tot het missende detail. Een tv meubel industrieel is bovendien ook overal verkrijgbaar omdat de winkels heel goed beseffen dat men alles in 1 stijl wil hebben.