Huis kopen in Spanje

huis kopen in Spanje

Een huis kopen in Nederland is soms al lastig, laat staan een huis kopen in een Spanje waarvan je de taal niet volledig beheerst. Hier liepen wij tegenaan toen wij op zoek waren naar een huis in ons favoriete land Spanje.

Makelaar waar je iets aan hebt!


Bij toeval kwamen wij op de site van Puurspanje.nl. Hier zagen wij dat de makelaars Nederlands spreken. Dit was de oplossing voor ons. Zij konden ons precies vertellen waar wij rekening mee moesten houden, wat er anders was dan in Nederland, etc. Vanaf dat moment was het voor ons 100% zeker dat wij hier voor wilden gaan, wij wilden een eigen huis in Spanje.

Zoeken naar de perfecte woning


De makelaar gaf aan dat zij voor ons op zoek konden gaan naar de perfecte woning. Zij weten tenslotte beter dan wij waar ze moeten zoeken etc. Wij hebben dus ons wensenlijstje doorgegeven en wij hadden niet verwacht dat zij iets zouden vinden wat volledig aan ons lijstje zou voldoen. Wij waren dan ook verbaasd toen wij te horen kregen dat zij twee woningen gevonden hadden en nog een derde die ook aardig in de richting van ons wensenlijstje kwam. We hebben dus ook gelijk een vlucht geboekt en zijn de week daarna naar Spanje vertrokken om de woningen te bezichtigen. En ze hebben onze verwachtingen echt overtroffen. Het waren alle drie mooie woningen, dus de keuze was niet eenvoudig, maar we hebben uiteindelijk een keuze gemaakt en de makelaar heeft de aankoop voor ons rond gemaakt! Echt geweldig!