Houthandel Alkmaar

Mammoet-Tafels

Op zoek naar een houthandel Alkmaar? Een houthandel Alkmaar die je het beste kan bezoeken is Mammoet Tafels. Mammoet Tafels is namelijk een houthandel die vele hout inkoopt, en deze tot meubels verwerkt, vandaar ook de bedrijfsnaam Mammoet Tafels. Zo heeft dit bedrijf een zeer groot assortiment aan vele soorten meubels. Zo kan je een gehele woonkamer kan inrichten door de meubels van Mammoet Tafels. Kort gezegd, Mammoet Tafels is een houthandel en meubelzaak in 1, en je hebt alles onder 1 dak. Een win-win situatie voor jou dus.

Niet zomaar hout

Mammoet Tafels is niet een bedrijf die zomaar wat hout inkoopt en daar zijn meubels van maakt. Zo vindt Mammoet Tafels recycling zeer belangrijk. Dus was het inkopen van oud hout eerst een ding bij Mammoet Tafels. Maar het een van de sterkste en beste houtsoort die er is wordt ook vaak weggegooid, terwijl het nog goed is. Dit is ook wel eikenhout. Dus Mammoet Tafels heeft veel oude treinen en schuren opgekocht en afgebroken, omdat hier veel eikenhout in zit wat nog allemaal goed is, en heeft dit gebruikt om zeer robuuste, industriële meubels van te maken. En omdat dit eikenhout van een zeer goede kwaliteit is, zijn alle meubels ook nog eens zeer stevig en kunnen deze nog vele jaren meedraaien in jouw woning.

houthandel

Niet alleen maar kant en klaar

Mammoet Tafels is niet een meubelzaak waar je alleen maar kant en klare meubels kan kopen. Zo heeft Mammoet Tafels ook vele van zijn hout op voorraad gehouden zodat er veel op maat gemaakte meubels gemaakt kunnen worden. Hierdoor hoef jij alleen maar een tekening en afmetingen te leveren en dan heb je binnen een paar weken een zeer mooi en op maat gemaakte meubel in jouw huis staan.