Het kantoor tot leven brengen

Na een lange tijd is het eindelijk zover. We mogen weer naar ons werk. We moesten flexibel zijn deze tijden. Een nieuwe werkomgeving moest gecreëerd worden thuis. Het was geen uitzondering als er werd gewerkt aan de woonkamer tafel. Gelukkig waren er veel werkgevers bereid om bureaus en benodigdheden te faciliteren. Zo kon iedereen fijn en comfortabel thuis werken. Aan het begin vonden we het allemaal heel prettig thuis. We hadden geen reistijd meer en hadden hierdoor meer uren over. Alleen waren er ook genoeg nadelen. Vooral na een tijdje zagen we dit allemaal in. Zo werd het thuiswerken minder fijn. We hadden snel afleiding en het was voor sommige moeilijk om werk en privé van elkaar te scheiden. Gelukkig gaan we binnenkort allemaal weer naar ons werk. Dus tijd om ons kantoor op te vrolijken. We moeten daar de komende tijd weer veel uren doorbrengen. Een goede optie is planten kantoor die gaan zorgen voor gezelligheid. 

Kantoorplanten 

Naast dat de planten zorgen voor gezelligheid, zuiveren ze ook de lucht en produceren ze zuurstof waardoor uw productiever kan werken. Dus planten op het kantoor zijn niet alleen voor de gezelligheid, maar ook nog eens goed voor de werklust. Kortom veel pluspunten. Er zijn veel opties voor kantoorplanten. Kantoorplanten worden over het algemeen niet goed onderhouden. Ze moeten tegen veel kunnen. Het kan zomaar voorkomen dat ze weken geen water krijgen. Gelukkig hebben ze bij Wout.com een uitgebreid groen assortiment dat het kantoorklimaat prima aan kan. Naast het gebrek aan water moet de plant goed tegen zon- en TL-buislicht kunnen. Ook moet droge lucht van de centrale verwarming of de airco geen probleem vormen voor de kantoorplant. Als je een groene topper zoekt die aan al deze eisen voldoet is er maar één die daarvoor in aanmerking komt. Namelijk wout de boom, het is een echte boom en kan wel 2 meter hoog worden. Deze boom heeft veel voordelen zo filtert hij schadelijke stoffen uit de lucht en reguleren de bladeren de luchtvochtigheid in de ruimte. Zo draagt uw vriend ook bij aan het verbeteren van de lucht op kantoor. Maar als u geen zin heeft in een boom van 2 meter hoog zijn er nog genoeg anderen opties.

Strelitzia Reginae

Een andere echte eyecatcher op het kantoor kan de strelitzia zijn. Deze plant staat ook wel bekend als de paradijsvogelbloem. Deze plant houdt van veel licht, maar vraagt in tegendeel tot wout de boom om veel water. Dus deze vriend moet u niet uit het oog verliezen en hem regelmatig te drinken geven. De strelitzia heeft zijn naam te danken aan zijn mooie vormen en kleuren die hij laat terugkomen in zijn bloemen. Kortom een echt parel voor op uw bureau, maar wel eentje die aandacht vraagt.