Handige rolsteiger voor de verbouwing!

kamersteiger

Ik heb een handige rolsteiger gekocht voor de verbouwing van mijn huis en ik ben er heel erg blij mee! Toen ik me voor het eerst ging oriënteren, wist ik helemaal niks van steigers af, maar dankzij RolsteigerKopen.nl heb ik nu een handig exemplaar in bezit.

Goed advies en vriendelijk personeel

rolsteiger

Aangezien ik dus nogal nieuw ben in de rolsteiger-wereld, ben ik eerst langs de winkel van RolsteigerKopen.nl in Bergharen geweest. Hier ben ik zeer goed geholpen door de uiterst vriendelijke medewerkers en heb ik deskundig advies gekregen. Ik ben namelijk geen professionele klusser met een eigen aannemersbedrijf, maar gewoon een particulier die een goedkope, maar wel kwalitatief goede rolsteiger wil. Ik werd rondgeleid in de winkel en ik kreeg onder meer een uitgebreide uitleg over het feit dat je onderscheid kunt maken qua werkhoogte, afmetingen en gebruik. Er bestaan dus veel verschillende soorten steigers en de medewerkers van de winkel hebben me een aantal goede opties voorgeschoteld die bij mijn eisen pasten.

Stevig en mooie kwaliteit

Klussen

Na het bezoekje aan de winkel in Bergharen, heb ik alle informatie even laten bezinken en heb ik de volgende dag mijn bestelling geplaatst in de webshop. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een goedkopere steiger, maar wel eentje die aan al mijn wensen voldoet. Ik zag dat deze zelfs aan de ARBO 2018 norm voldoet en TÜV gecertificeerd is, dus dan vertrouw ik het sowieso wel. Aangezien ik de bestelling voor 12 uur geplaatst had, kreeg ik hem de dag erna al binnen. Mijn eerste indruk is zeer positief te noemen! De rolsteiger zelf is namelijk van zeer stevige en mooie kwaliteit. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en superhandig in gebruik. Ik ben echt heel blij met deze aankoop, want klussen rondom mijn huis wordt nu veel makkelijker. Ga jij binnenkort ook klussen? Bekijk dan snel het aanbod op RolsteigerKopen.nl!