Een nieuw badkamer meubel kan al een hele transformatie zijn!

Ben je eigenlijk toe aan een nieuwe badkamer, maar is je budget niet toereikend om direct alles aan te pakken? Kies er dan eens voor om alleen een nieuw badkamer meubel neer te zetten. Je zult zien dat alleen deze, relatief kleine, aanpassing al een enorme verbetering is. Een nieuw badkamer meubel kan er net voor zorgen dat je badkamer voorlopig weer voldoet aan je eisen. Heb je bijvoorbeeld altijd alleen met je partner gewoond, maar zijn er nu kinderen gekomen? Dan kan een nieuw badkamer meubel net de oplossing zijn voor het opruimen van al die extra spullen die je met (kleine) kinderen nu eenmaal nodig hebt.

Kies een badkamer meubel dat voldoet aan jouw eisen

Heb je nu een simpel rekje in de badkamer staan en wil je gewoon de deurtjes dicht kunnen doen om alle spullen uit het zicht te halen? Dan kun je best toe met een eenvoudig badkamer meubel. Stoor je je mateloos aan de pootjes onder het meubel dat er nu staat? Kies dan een nieuw badkamer meubel dat je aan de muur kunt bevestigen. Je hebt dan geen last meer van die pootjes en het dweilen zal een stuk gemakkelijker gaan! Als je een nieuw badkamer meubel kiest, dan is het misschien ook wel tijd voor wat andere veranderingen in de badkamer. Zonder dat je daar een diepteinvestering voor hoeft te doen.

Wat denk je van een nieuwe spiegel?

Een spiegel badkamer met licht is de oplossing voor je opmaken zonder dat je je bril op hebt. Je ziet door het licht in of achter de spiegel ook zonder bril heel goed wat je aan het doen bent. Ook geeft een spiegel met licht direct een andere sfeer aan de ruimte. Je kunt uit verschillende formaten en verschillende modellen kiezen. Kies precies die spiegel met licht die jij het mooist vindt.

Vervang ook kleine accessoires

Wat denk je van het zeeppompje, de toiletborstelhouder en de wcrolhouder? Die zijn na al die jaren ook wel eens aan vervanging toe. En dan kan, ook nog binnen je budget. Kies dan ook direct voor nieuwe handdoeken, gastendoekjes en washandjes. In een mooie kleur en met een mooie textuur. Die hoeven helemaal niet duur te zijn, maar ze maken het net even af. Zet je dan ook nog een mooie plant in een mooie pot in de badkamer, dan is de transformatie compleet. En dat zonder enorme investering. Je hebt al snel een bijna nieuwe badkamer!