Een grofvuil container huren voor jouw afval

Grofvuil is huishoudelijk afval dat te groot en te zwaar is om in een restafvalcontainer te passen. Daarom moet grofvuil apart worden weggebracht of opgehaald. In grofvuil zitten nog veel bruikbare stoffen, waardoor je het beste naar een milieustraat of afvalstation kunt brengen. Hier kan het vervolgens gescheiden worden en kunnen sommige stoffen opnieuw worden gebruikt. Echter kan het verzamelen en wegbrengen van grofvuil veel tijd in beslag nemen. Je kunt het daarom uit laten besteden aan een bedrijf dat een grofvuil container gebruikt. 

grofvuil container

Huur een container bij Maton Groep!

Of je nu weinig of veel grofvuil hebt, je kunt containers in allerlei formaten huren bij diverse bedrijven. Een van deze bedrijven, misschien wel de bekendste, is Maton Groep. Maton Groep is al sinds 1987 gespecialiseerd in het leveren van grofvuil containers aan zowel bedrijven als particulieren. Het voordeel aan het huren van een grofvuil container is dat je bijna nergens naar om hoeft te kijken. 

Maton Groep verzorgt namelijk de verwerking van het afval op hun eigen terrein. Het enige dat jij hoeft te doen is de container te vullen met jouw afval. Als de container vol is, wordt deze opgehaald door Maton Groep. Ook als de container tussendoor al vol raakt kan deze worden omgewisseld. Dan komt er weer een lege container te staan en kun je verder met jouw verbouwing.