Een fontein toilet van Toiletmarkt

Een mooie fontein is zeer belangrijk in uw badkamer, toilet of bij uw badkamermeubel. Het is erg prettig om direct na een toiletbezoek uw handen te kunnen wassen. Daarnaast is het ook erg hygiënisch om dit te doen. De fonteinen van Toiletmarkt zijn van zeer goede kwaliteit en er zijn veel verschillende soorten fonteinen verkrijgbaar. Een prachtige fontein toilet kopen doet u bij Toiletmarkt.

Plaats winnen met een fontein toilet

Zelfs in een klein toilet is het mogelijk een mooie fontein toilet te plaatsen. Er zijn genoeg fonteinen die erg klein zijn. U kunt zonder enkele problemen deze fonteinen aan de muur kwijt zonder dat dit ruimte in beslag neemt. Een voorbeeld van een oplossing is om een fontein toilet tegen de hoek van het gastentoilet te monturen. Een hoek wordt niet benut, daarom kunt u dit goed benutten door het plaatsen van een toilet fontein. U wint hierdoor plaats. Het is ook mogelijk om een ronde fontein te kiezen. Hierdoor wint u ruimte en oogt de kamer een stuk groter.

Klassieke of moderne fontein toilet

U kunt kiezen uit een moderne of klassieke fontein bij Toiletmarkt. Bij een klassieke fontein toilet kunt u denken aan een wit met ronde of gebogen vormen fontein. Als u van vintage houdt is een klassieke fontein de ideale fontein voor u. Een klassieke fontein toilet neemt over het algemeen weinig ruimte in en uw badkamer of toilet lijkt ruimer. Een moderne fontein toilet is een rechthoekige fontein en oogt erg modern. Zwart is naast wit ook een erg aantrekkelijke kleur voor een fontein toilet.