Een buitengevel moet passen

Plastica.nl

Niet ieder materiaal is geschikt om de juiste uitstraling te bereiken voor je bedrijf of woning. Bij Plastica.nl hebben we verschillende materialen om die uitstraling te bereiken, die jij wenst. Of dit nu hout, kunststof, metaal of steen is, ons doel is een gevelbekleding te ontwerpen die de uitstraling geeft die een gebouw verdiend. Of dit nu de gevel is van je woning, of een groot openbaar gebouw dat maakt niet uit. Iedere gevel heeft unieke kenmerken die positief kunnen worden uitgelicht met de bekleding ervan.

Plastica.nl

Ook van binnen wandbekleding

Wanneer je aan de buitenkant een unieke gevel hebt laten maken, kun je dit natuurlijk ook aan de binnenkant laten doen. Ieder bedrijfspand of woning heeft iets anders nodig om tot het gewenste uiterlijk te komen, bij Plastica.nl hebben we al deze duurzame materialen, om te creëren wat je gebouw nodig heeft. Wil je een eigen ontwerp combineren met onze materialen? Dat is geen probleem, onze 3D scanner maakt het zelfs mogelijk om je eigen ontwerp om platen te projecteren. Op deze manier maak je van je gevel een groot decor.

Plastica.nl

Eigen ontwerper

Als ontwerper van je eigen gevel wil je werken met de beste materialen die er zijn, maar ook materialen waar aan het milieu is gedacht. Een plaatmateriaal die in de omgeving past, maar waarbij de duurzaamheid niet is vergeten voor de volgende generatie. Ontwikkel je eigen design, hierbij zijn een aantal platen ook mogelijk. Maak van je gevel een decor die uitstraalt wat je bedrijf of woning uit wil stralen. Of dit nu binnen is, of de hele buitengevel alles is mogelijk.