Dubbele tuindeuren in combinatie met een partytent.

In onze vriendenkring is het bijna vanzelfsprekend om ter ere van de verjaardag een kleine, knusse borrel te organiseren. Toen mijn verjaardag voor de deur stond, had ik dus al wat vrienden opgetrommeld om zaterdagavond naar mij toe te komen. Maar toen ik aan het inventariseren was wie er allemaal precies zou komen, bleek ik toch wel veel mensen uitgenodigd te hebben. Paniek!

Snel wat verzinnen

Nu is het zo dat mijn woonkamer best wel klein is. Ik kon dus nooit al die mensen daarin kwijt. Normaal had ik natuurlijk gewoon de dubbele tuindeuren opgezet als aanloopje naar de tuin, maar Buienradar gaf die dag een halve kans op regen. Toen ik een vriendin om advies vroeg zei ze: ”oh, maar dan zet je toch gewoon een feesttent op?” Ik had daar totaal niet aan gedacht. Ik wist niet eens wat een partytent was. Ik besloot wat te googlen en kwam al snel op een site die de juiste partytent aanbood.

Een partytent is dus eigenlijk een grote, hoge tent die je buiten op kunt zetten. Hij is waterdicht en ziet er gezellig uit. Ook sta je redelijk uit de wind met zo’n feesttent. Ik besloot dus dat ik een partytent wilde kopen. Maar ik had echt geen zin om hiervoor helemaal de deur uit te moeten. Daarnaast dacht ik dat die dingen best groot zouden zijn. Gelukkig kon ik ze gewoon online bestellen, iets dat ik iedereen aan kan raden. Ze worden zo voor je deur afgeleverd en het scheelt dus heel wat sjouw- en sleepwerk. De webwinkel verkocht verschillende soorten partytent die ik hierna voor jullie even kort toe zal lichten.