De ware professional in openslaande deuren

103Mijn interesses in en om het huis reiken erg ver, die kennen eigenlijk geen einde. Zeker nu ik mijn eigen woning aan het verbouwen ben, komt er telkens wel weer wat om de hoek kijken binnen mijn interessegebied. Ik leer nog elke dag bij maar geniet er ook erg van de door mij opgedane kennis nu eindelijk eens in een eigen woning toe te kunnen passen. Het leek mij leuk mijn allereerste artikel op dit blog te wijden aan een bedrijf dat hier onlangs langs is geweest voor de openslaande deuren aan het huis, te weten Different Doors.

Kies de professional!

SAMSUNG CSCEr zijn namelijk nog altijd terreinen waarop ik zelf niet goed of niet goed genoeg uit de voeten kan. Ik ben dan ook niet te beroerd hulp in te schakelen, zoals je je wel kunt voorstellen. Ik weet namelijk inmiddels dat je niet moet schromen de expert in huis te halen. Je bent dan immers gegarandeerd van jarenlang plezier. Even in vergelijking: als je er zelf mee aan de slag gaat, kan het voorkomen dat het niet goed uitgevoerd wordt en je er jarenlang gedoe mee hebt. Zo’n kwestie waren de openslaande deuren voor mij, iets waar ik geen risico mee wilde lopen, zeker niet gezien het hier ook nog eens om een goede isolatie en om een goede beveiliging van je huis draait. SAMSUNG CSCUit het wereldje ken ik de professionals op elk terrein en het duurde dan ook niet lang eer ik Different Doors gestrikt had voor de klus. Zij hebben een fantastisch resultaat afgeleverd, zoals ook wel te zien is aan de foto’s die ik aan dit artikel toegevoegd heb. Neem dit advies van de professional ter harte: ga voor de professional!