Bedankt voor de muursticker!

Mijn ervaring met Livingstickers, stickers

Hallo allemaal ik heb een aantal weken geleden een aantal decoratieve goedkope muursticker gekocht bij Livingstickers en wil graag mijn ervaring met jullie delen. Ik heb voor diverse kamers een sticker gekocht. De “Always kiss me Goodnight” sticker op de slaapkamer werp zijn vruchten goed af hihi. Verder heb ik een leuke sticker gekocht voor in de woonkamer en ik moet zeggen dat het een perfecte aankleding is voor de muur!

360x1000x0_when-the-mind-80x55cm

De erg kale muur is er goed mee opgevuld en het geeft ook een leuke sfeer af. Het past leuk bij de rest van het interieur dus het valt goed in de smaak. Ook heb ik nog een leuke roze bloemsticker gekocht voor de slaapkamer van mijn dochtertje en die is er ook helemaal weg van! Die is helemaal blij met de roze bloem op der kamer.

360x1000x0_stempel

De stickers waren allemaal makkelijk aan te brengen en nog geen enkele sticker is los aan het laten of vertoond daar enige signalen van. Heb wel eens eerder stickers gekocht, maar die waren niet van deze kwaliteit. Kortom ben ik dus erg blij met de muurstickers die ik gekocht heb en ze waren nog goedkoop ook. Ik kan Livingstickers dus zeker aanraden en ga zelf ook nog een keer bestellen.

360x1000x0_bon-80x25-krul