Geweldige badkamerrenovatie laten uitvoeren

badkamerrenovatie

Bovenaan onze wensen lijst stond een badkamerrenovatie en deze hebben wij inmiddels uit laten voeren. Omdat wij zoveel op dit lijstje hebben staan, hebben wij een keuze moeten maken, Eigenlijk was deze keuze niet zo moeilijk, want als je de kraan wilde gebruiken in de douche, hield je vaak alleen de knoppen vast. Best wel lastig als je de koude kraan al uit had gedaan, maar het niet lukte met de warme kraan, omdat je de knop in je handen had. Voordeel is wel dat je meteen wakker bent, maar als het andersom gebeurt, heb je een enorm probleem.  badkamerrenovatie

Eindelijk is onze badkamerrenovatie werkelijkheid geworden

Nadat ik voor de zoveelste keer onder een koude douche heb gestaan, was de maat vol. Meteen hebben wij ons wensen lijstje aangepast en de badkamerrenovatie op de eerste plaats gezet. Nu was het aan ons de taak om hier een professioneel bedrijf bij te zoeken, maar die hadden wij al snel gevonden. Het Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk heeft hier de nodige ervaring mee en kon ons prima met deze klus helpen.

Inmiddels hebben wij een bijzonder mooie badkamer gekregen, met alle luxe  die je maar kan verzinnen. Want als wij iets willen doen, dan laten wij dit ook meteen goed doen.