3 en 4-deurskoelkast aanbiedingen

Eén van de meest bijzondere koelkast die je in de vele aanbiedingen gaat tegen komen is de 3 en 4-koelkast.

Hoe werkt deze koelkast?

Koelkast kopen

Deze koelkast lijkt vrij veel op de Amerikaanse koelkast die al eerder voorbij is gekomen in de koelkast aanbiedingen. Dit model heeft twee deuren aan de bovenkant waarachter het koel gedeelte zit. Daaronder zit de derde of ook nog eens de vierde deur die het vriesvak koel houden. Meestal zijn de deuren van het vriesvak ingericht als lades.

Maten van deze koelkast in de aanbieding

Meestal zijn deze koelkasten 1,20 meter breed wat vrij breed is voor een koelkast. Daarnaast is deze koelkast ongeveer 1,80 meter tot 2 meter hoog. Het is dus een vrij grote koelkast dus voordat je te enthousiast wordt van deze koelkast, kijk even goed of die in het huis past qua maat en of het ook nog een beetje leuk kan staan.

Bezorging van deze koelkast aanbieding

Wanneer deze koelkast in de aanbieding wordt aangeschaft is het verstandig om ook te kijken hoe en of deze wordt bezorgd. Deze koelkast is erg zwaar en is gezien zijn formaat en gewicht erg lastig in het huis te krijgen zonder schade. Daarom zijn er webshops die deze koelkasten door getrainde vakmensen laat bezorgen. Kijk daarom even goed of deze kosten bij de aanbiedingen zijn inbegrepen of dat hier nog apart voor betaald moet worden. Mochten er vragen zijn over deze koelkast aanbieding dan kan er altijd contact worden opgezocht met de webshop.